top of page

Djuli Uygulaması; Sensör Verilerinizi Bulut Tabanlı ve Gerçek Zamanlı Olarak Veri Analizi Yöntemleri



ElektroBiyoSens, Zimmer&Peacock işbirliği ile Türkiye'deki müşterilerimize ve elektrokimyasal analiz gerçekleştiren öğrenciler, öğretim üyeleri, bilim ve iş insanlarına açık olarak Djuli uygulamasını sunmaktadır. Djuli, elektrokimyasal uygulama sonuçlarınızı bulut tabanlı veri analiz sistemine iletmenizi ve manuel olarak gerçekleştirdiğiniz bütün analiz işlemlerini hızlı, hassas ve matematiksel olarak güvenilir bir şekilde değerlendirmenizi sağlamaktadır. Sistemin ana özellikleri:

-Elektrokimyasal veri depolayabilmenizi sağlamak,

-İzin verdiğiniz farklı insanların verilerinizi dünyanın her yerinden izleyebilmesini sağlamak,

-Verinizi manipule etmenizi sağlamak: Filtre ve referans düzeltme (Baseline correction) işlemlerini gerçekleştirmenizi sağlamak,

-Farklı analiz sonuçlarını birleştirme ve karşılaştırmanızı sağlamak,

-Verilerinize istatistiki analiz işlemlerini uygulamanızı sağlamak,

-Otomatik rapor oluşturmanızı sağlamak.

Djuli Uygulamasına ait bir analiz oluşan ilk görüntülerden birinin örneği aşağıda yer almaktadır:



Görüntüde de anlaşıldığı üzere LOD (deteksiyon limiti), LOQ (tayin sınırı) gibi sonuçlar otomatik olarak hesaplanırken; sistem kalibrasyon işlemini de otomatik olarak gerçekleştirmektedir. Uygulamada sunulan diğer analiz örneklerini görebilmek ve uygulama hakkında daha fazla bilgi alabilmek için yorumlarda bulunan linke tıklayınız. Ayrıca, daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz; linkedin ya da herhangi bir iletişim noktamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


2 görüntüleme0 yorum
bottom of page