top of page

Elektrokimyasal sensörlerle kronik hastalıkları evden takip edebileceğinizi biliyor muydunuz?


Elektrokimyasal ölçümler, düşük maliyetli kullan-at sensörlerle gerçekleştirilebilmektedir. Ölçüm işlemleri için; nesnelerin interneti özelliğine sahip, portatif ve mobil uygulamalar ile kontrol edilebilen potensiyostatlar kullanılabilmektedir. Elektrobiyosens sizin için elektrokimyasal sensörleri, ölçüm cihazlarını ve mobil uygulamayı temin etmektedir.





Elektrobiyosens Covid-19 nedeniyle daha çok ilgi görmeye başlayan ve giderek uzmanlaşılan evden kronik hastalık yönetiminin gerçekleştirilmesi için geniş bir çözüm yelpazesi sunmaktadır. Evde kronik hastalık yönetimine sahip olmak için yalnızca, hangi hastalığı kontrol etmek istediğinizi ve hangi ölçümleri gerçekleştirmek istediğinizi belirlemeniz yeterlidir. Elektrobiyosens; kan, idrar, tükürük, ter ve interstisyel sıvıdan ölçüm yapabilen sensörler geliştirebilmektedir. Aynı zamanda, isteğe bağlı olarak portatif cihaz ve giyilebilir cihaz çözümleri sunabilmektedir.



Evde hastalık takip sistemleri için aklınızda bir fikir mi var? Bizimle iletişime geçin ve bir uygulama geliştirmeye hemen başlayın!!!


39 görüntüleme0 yorum
bottom of page