top of page

Firmanıza özel kimyasal sensör uygulamasına nasıl sahip olabileceğinizi yazımızda öğrenin!

Elektrobiyosens iyon, pH, molekül, DNA ve RNA gibi birçok hedef moleküle yönelik istenilen tespit limitlerinde ve hassasiyette elektrokimyasal sensörler geliştirebilmektedir. Bu hizmetle neler elde edebileceğinizi hikayeleştirerek örneklerle açıkladık:


Yazılım Firmaları Örneği:


Örneğin; kişinin kanından, tükürüğünden ya da idrarından elde edilen numuneler üzerinden kimyasal analiz yapan bir hastalık takip sistemi geliştirmek isteyen bir yazılım firması olduğunuzu varsayalım. Elektrobiyosens, sizin için bütün kimyasal analiz ve sensör geliştirme süreçlerini yürütmektedir. Size amacınıza uygun nitelikte kullan-at ya da sürekli ölçüm yapabilme niteliğindeki sensörleri tasarlayacak ve ihtiyacınız doğrultusunda istediğiniz ölçekte sizin için üretim gerçekleştirebilecektir. Üretimlerinizi belirli aralıklarla olmak üzere düzenleyebilme imkanına da sahipsiniz. Elektrobiyosens size ayrıca sensörlerin ölçüm yapabilmesi için gerekli ölçüm cihazlarını da sunmaktadır. Dileğiniz doğrultusunda, bu cihazlar firmanızın logosu ile üretilebilemektedir. Yazılım firması olarak siz, ölçüm cihazıyla ile entegre olacak mobil uygulamayı da kendi isteğiniz doğrultusunda geliştirebileceksiniz. Böylelikle, AR-GE süreçlerine dahil olmadan; kısa sürede oluşturabileceğiniz bir ürün ya da ürün ailesi ile pazarda yer alabileceksiniz. Elektrobiyosens, isteğiniz doğrultusunda bütün süreçte size destek verebilmektedir. Aynı zamanda Elektrobiyosens, medikal projelerdeki sertifikasyon ve izin süreçlerinde; 20 yılı aşkın tecrübesiyle ve uluslararası kalite standartlarına uygun laboratuvar, üretim hatlarıyla pazara hızlıca ulaşmanızı sağlamaktadır.


Biyoteknoloji Firmaları Örneği:


Örneğin, hali hazırda sensör ya da reseptör geliştirme yeteneğine sahip bir biyoteknoloji firmasısınız ve başlamak istediğiniz bir sensör uygulamanız var. Elektrobiyosens, sensör geliştirme süreçlerinde gerekli bütün AR-GE cihazlarını size sunmaktadır. Bununla birlikte, size üretim için gerekli istediğiniz özellikteki modifiye edilmemiş elektrokimyasal sensör platformlarını toplu üretim imkanıyla teslim edebilmektedir.


Bir biyoteknoloji firması olarak sadece sipariş verdiğiniz sensörleri ilgili reseptörleriniz ile modifiye ederek işlevsel bir hale getirmeniz yeterlidir. Elektrobiyosens size ticari boyutta ölçüm yapabileceğiniz portatif ölçüm cihazlarınızı (potensiyostat) ve mobil uygulamanızı da sunmaktadır. İlgili ürün ve hizmetleri satın alarak firmanıza özel ve kısa sürede pazarlanabilir uygulamalara sahip olabilirsiniz.


Hangi sektörde yer alan bir firma olursanız olun, Elektrobiyosens sizin ihtiyacınıza uygun sensör uygulamaları için çözüm üretecektir. Daha fazla bilgi için lütden bizimle irtibata geçiniz.

19 görüntüleme0 yorum
bottom of page